Seriespelet i framtiden

Skånes BF inbjuder till informations och diskussionsmöte kring framtidens seriespel

Seriespelet är ett flitigt diskuterat ämne som berör många bowlare. Sedan årsmötet 2022 har en grupp bowlare från delar av landet och positioner inom bowlingsporten haft uppdraget att göra en översyn av vårt seriespel. Deras utredning presenterades på Ordförandekonferensen i februari och nu vill Skånes BF dela med sig av utredningens punkter till våra föreningar.

Vi bjuder därför in till digitala informations och diskussionsmöten där vi kommer presentera utredningen och där vi efter kommer diskutera seriespelet framtid. Diskussionerna kommer främst riktas till seriernas utformning. Ska vi vara färre lag i serien? Fler matcher? Färre matcher? Ska vi gå ifrån att vi spelar två matcher på bortaplan och bara spela en? Frågorna är många och vill vi veta vad ni som medlemsföreningar anser om framtidens seriespel.

Alla föreningar får anmäla en deltagare per mötestillfälle. Den anmälda deltagaren får under mötesdagen en länk till mötet skickad till sin mail. Mötena kommer äga rum via Microsoft Teams.

Anmälan sker till annette.petersson@skanesbf.se. Ange i anmälan deltagarens namn, förening och e-postadress dit möteslänken skickas.

Möte 1 tisdag 11 april 19.00. Sista anmälningsdag torsdag 6 april 12.00

Möte 2 torsdag 13 april 18.00. Sista anmälningsdag onsdag 12 april 12.00

Annette Petersson   03 april 2023 09:58