Ny säsong närmar sig

Seriespelet är nyligen avslutat och den spännande säsongsavslutningen med kvalspel och slutspelet har sin början den kommande helgen. Det är också tid att blicka framåt och mot nästa säsong som drar i gång om några månader. Till kommande säsong bjuder Skånes BF in till följande distriktsserier.

Skåne Syd
Tidigare kallat Sydskånska reservlagsserien. Vi erbjuder serier för åttamanna och fyrmanna. Antalet matcher och divisioner blir bestämt efter att anmälningstiden passerat.
Anmälningsavgift per lag: 600 kronor

Skåne Göingeserien

Pensionärsserie för föreningar i Nordöstra Skåne, tidigare Göingeseriens Pensionärsliga. Spelsätt och format fortsätter som tidigare säsonger.
Anmälningsavgift per lag: 300 kronor

Skåne Para

Seriespel för Parabowlare. Matcherna spelas vid sammandrag under höst och vår. Nytt för i år är att matcherna i även division 3 och 4 kommer att genomföras med banpoäng.
Anmälningsavgift per lag: 500 kronor

Skåne Dam

Tidigare kallat Skåneligan. I år utökar vi damsatsningen med en fyrmannaliga för damer med vanliga matcher. Vi bjuder även in till tremannaliga precis som föregående säsong, med onlinematcher och sammandrag. Dock med en liten förändring. Efter önskemål från deltagande lag spelas varje match över tre serier, där varje vunnen serie ger en poäng. Vi ser över möjligheterna att ändra poängformatet men det kommer först att ske till säsongen 2024-2025.
Kostnad per lag fyrmannaserie: 600 kronor
Kostnad per lag tremannaserie: 300 kronor i anmälningsavgift och 300 kronor per lag som deltager i sammandragen. Vi planerar för tre till fyra sammandrag under säsongen. Mer information om dessa kommer under hösten. Om lag ej kan deltaga vid sammandragen, spelas matcherna på valfri tid inom omgången.

Skåne Ungdom

Vi bjuder in till ungdomsserie med onlinematcher och sammandrag. Ungdomsserien spelas över fem serier, som SUL. Vi kommer arrangera tre till fyra sammandrag under säsongen, mer information om dessa kommer i höst.
Anmälningsavgift per lag: 300 kronor i anmälningsavgift och 300 kronor per lag som deltager i sammandragen. Om lag ej kan deltaga vid sammandragen, spelas matcherna på valfri tid inom omgången.

Anmäl er till seriespelet via denna länk https://forms.office.com/r/JfKKDfkeqb

Har ni frågor om anmälningssidan eller de olika serierna, vänd er till vår serieadministratör Micael Elfström. micaelelfstrom@hotmail.com eller 0739636463.

Micael Elfström   26 april 2023 15:42