Under dagarna 3 ( 9-11 juni ) så har delar av vårt distrikts duktiga ungdomar varit och hälsat på i den kungliga huvudstaden.

Naturligtvis så inte utan sina bowlingklot 🎳 då det innebar start i Distriktskampen 2023 o Queens & Kings Tournament 2023. Framgångar ?
Absolut 👍 I distriktskampen så hamnade våra Flickor U 16 på en hedrande silverplats och i Queens & Kings så kom Saga Johansson på 2 a plats samt Elin Bergqvist på 3 e plats i sin grupp.
För lite mer siffror, snitt, resultat mm så rekommenderar jag Er att söka in i de olika FB grupperna, där finns allt ✌️✌️
Från Skånes BF s sida så vill vi tacka Stockholms Bowlingförbund genom då bl a Ian Robinson och Annika Kilanders grymma arbete o hela deras stab. Men även våra egna ledare, Calle Weiman, Yvonne Berndt, Håkan Nilsson och Leon Pedersen som har sett till att denna resa har blivit en stor upplevelse för alla våra deltagande barn. Till sist men absolut inte minst tack till alla föräldrar, dels de som fanns på plats men även de på hemmaplan som ger oss förtroendet att få resa iväg med deras ”juveler”.
Vad säger Ni, har jag inte glömt någon …… ?
Jooo 😱
Tack till alla Er ungdomar som ställer upp och är stora föredöme för Skåne o vår sport 🎳🎳
Ha nu en riktigt skön sommar och heja lite på våra boys som tävlar i den blå gula tröjan i EM
Ordf
Tony R
Annette Petersson   13 juni 2023 08:40